Wat zijn aften?

Een aft is een blaasje dat klein is en in de mond zit. Een aft kan erg vervelend zijn en kan op behoorlijk lastige plekken zitten. Dit kan zijn in de wangen, op de tong, het tandvlees of bij de lippen.
De kleur van een aft is vaak wit maar kan ook wat geler zijn. Wat de oorzaak is van aften is niet geheel bekend. Er wordt vaak gezegd dat het te maken heeft met vitaminetekort of een slecht afweersysteem. Wat het ook veroorzaakt, je wilt er natuurlijk zo snel mogelijk vanaf.

Aloe Vera en aften

Aloë vera speelt een grote rol bij allerlei klachten en kan dan ook in veel situaties verlichting bieden. Een bekend probleem is acne waarbij Aloë Vera goed kan werken, maar ook bij aften kan het zijn werk goed doen.

Aloë Vera en aften gaan goed samen, en er is een prettige manier om het te gebruiken bij aften, namelijk door middel van tandpasta. Heerlijk gemakkelijk en ook nog eens heel betaalbaar!

Aloe Vera tandpasta

In de mond leven zoveel bacteriën die ervoor kunnen zorgen dat een aft niet gemakkelijk weggaat, en dat terwijl je er behoorlijk last van kunt hebben. Een gewone tandpasta zorgt ervoor dat onze mond schoon blijft, maar voorkomt geen aften en geneest ze ook zeker niet.

Het zal een aft ook niet verergeren, maar met een Aloë Vera tandpasta zal je dus wel sneller verlost zijn van je vervelende aften. De Aloë vera zorgt ervoor dat de tanden en het tandvlees gezond blijven en is bovendien ook erg geschikt voor mensen die vaak last hebben van ontstekingen in het tandvlees.

Door het Echinacea extract dat in Aloë Vera tandpasta is toegevoegd, zullen ontstekingen verminderen. Het immuunsysteem kan zelfs verbeteren door deze tandpasta!

Aloe Vera tandpasta bij aften

Deze tandpasta is dus goed voor een heleboel dingen. Zeer geschikt voor als je gewoon je tanden wilt poetsen en een frisse adem wilt, maar ook perfect voor aften of tandvleesontsteking. Daarbij komt dat het goed is voor het immuunsysteem. Zoals eerder gezegd kan het zo zijn dat aften veroorzaakt worden door een verslechterd immuunsysteem. In dit geval zou je met de tandpasta dus ook volgende aften kunnen voorkomen.

Het gebruik van de tandpasta is niet veel anders dan normale tandpasta. Het enige verschil is dat je het niet moet uitspugen zodat het optimaal zijn werk kan doen tegen de aften. Poets ongeveer twee minuten en dit twee keer per dag. Het is prima om de Aloë Vera tandpasta in plaats van een normale tandpasta te gebruiken. Wees voorzichtig rondom het gebied van de aft. Poets hier dus niet extra overheen, want de tandpasta zal de aft wel bereiken. Ten slotte blijkt Aloë Vera tandpasta ook nog eens vele malen gezonder dan de normale tandpasta. Dit heeft te maken met de ingrediënten. Genoeg redenen om over te stappen op Aloë Vera tandpasta, of je nou last hebt van tandvleesontsteking of vervelende aften.