Een revolutionaire afvalmethode, op basis van jarenlange ervaring

Wil je er goed uitzien en je gewoon goed voelen in je lichaam? Je wilt eindelijk van dat overtollige gewicht af, of zelfs nog wat meer gewicht verliezen?

Ben je bang dat het je niet gaat lukken? Of dat je lijf er na het gewichtsverlies niet goed meer uitziet?

Het maakt niet uit of je veel of weinig wilt afvallen. Een nieuw, geweldig lichaamsgevoel is de perfecte start van je nieuwe levensfase.

Oh, en de volgende strandvakantie kan alvast geboekt worden...

In het kort:

 • Zeer doeltreffende methode op basis van jarenlange ervaring 
 • Geen hongergevoel
 • Vet afbreken in plaats van spieren
 • Persoonlijke begeleiding en coaching
 • 98% van de deelnemers bereikt zijn/haar doel(-en)

Ga nu naar de 28 dagen Body Mission, en ervaar de voordelen:

 • Kosteloos registreren
 • Geen verplichtingen
 • Dieetbegeleiding
 • Afslank coach met weekplannen
 • Tips
 • Heerlijke recepten
 • Fitnessvideo's
 • Community

Alle 28 dagen Body Mission producten worden verkocht via deze pagina's.
Omdat het meer omvat dan alleen Aloë Vera verzorgingsproducten, hebben we ervoor gekozen de Body Mission daarvan gescheiden te houden.

U kunt daar overigens alle LR Health & Beauty producten vinden én bestellen.
Voorwaarde is dat u een klantaccount aanmaakt.

De aloë vera verzorgingsproducten zijn op deze site gunstiger geprijsd en sneller leverbaar. Indien op voorraad en besteld voor 21:00 uur, worden de artikelen dezelfde dag nog verzonden.

 


 De 28 dagen body mission sets

U kunt uw favoriete soepen, shakes en repen individueel kiezen uit het hele Figu Active-assortiment.
Ook de producten Pro Balance, Herbal Fasting Tea en Protein Power zijn in het pakket opgenomen.

Het vervangen van één dagelijkse maaltijd helpt om op gewicht te blijven. Het vervangen van twee dagelijkse maaltijden draagt bij tot gewichtsverlies.

Aloe Vera als hulpmiddel bij het afvallen

Een veel gebruikt voedingssupplement bij afvallen is Aloë Vera juice, oftewel sap. Daarbij komt dat deze sap niet alleen goed is om af te vallen, maar ook gewoon erg gezond is.

Aloe Vera en afvallen

Voor mensen die geen fan zijn van de smaak van Aloë Vera is het geen enkel probleem, want als je wilt afvallen met Aloë Vera sap, hoef je echt geen bekers vol te drinken. Het beste is 30ml te drinken en dit ongeveer twee tot drie keer per dag te doen. Zo doe je toch een behoorlijke tijd met een fles van een liter. Het sap bevat ontzettend veel vitaminen en mineralen en kunnen dus ook worden gezien als voedingssupplement.

Aloe Vera bij lichaamsproblemen

Heb je last van maagzuur, maagpijn, buikpijn, een urineweginfectie, prostaatproblemen of aambeien? Ook dan kan Aloë Vera goed helpen. Het kan de klachten verlichten, maar let wel op dat het het probleem niet oplost. Ga dus wel naar een dokter wanneer er sprake is van dit soort problemen.

Aloë Vera kan ervoor zorgen dat je minder pijn/last hebt, maar zal niet zorgen voor genezing.

Aloe Vera in vele soorten

Aloë Vera is een plant met vele verschillende werkingen. Het is niet alleen goed voor de huid, maar ook voor ons lichaam. Het kan goed werken bij onder andere acne, een zeer droge huid, het verlichten van klachten bij ziekten, het haar sneller laten groeien, tegen een slechte adem en ontstoken tandvlees en nog veel meer. Je zou het bijna een wondermiddel kunnen noemen. Waar het ook nog eens voor helpt, is het verliezen van gewicht.