Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

    • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
    • Professioneel advies
    • Veilig betalen
    • Gratis verzending v.a. € 69,-

Mattisson

Aloe Vera producten van Mattisson

Mattisson is een zeer bekend merk onder de superfoods. Mattisson levert een zeer breed assortiment aan superfoods. Deze producten ondersteunen de actieve en gezonde, vitale en energieke levensstijl van de mens. Superfoods zijn voedingsstoffen die nog vol zitten met allerlei vitamine, mineralen etc. die bij veel producten ontbreken. Aangezien het lichaam dit hard nodig heeft zijn dit ideale producten die wij als mens goed kunnen gebruiken. Mattisson levert hiervoor een zeer uitgebreid assortiment.

Wat voor Juices bieden wij aan van Mattisson

Er zijn een aantal Juices die wij aanbieden van Mattisson. Zoals de Mangosteen, noni juice, aloe vera juice. Mattisson heeft nog een veel groter assortiment van producten, maar dit past niet binnen ons assortiment. Wij hebben zeer bewust gekozen voor een bepaald assortiment. Wij hebben een winkel wat zich specialiseert voor aloe vera gel,aloe vera creme en aloe vera drank. Hier willen wij dan ook niet te ver vanaf wijken.

Het bedrijf Mattisson

Mattisson is een bedrijf wat zich richt tot natuurlijke voedingsmiddelen. Deze natuurlijke voedingsmiddelen zijn supergezond en worden over het algemeen rauw gegeten/gedronken. Vaak zijn de producten biologisch gekweekt of in het wild gevonden. Mattisson heeft hiervan dus ook compleet assortiment aan juices. Deze Juices worden vaak puur gedronken of worden gemengd met water of vruchtensap. Hierdoor ben je zeker dat je de juiste vitamines en mineralen binnen krijgt.

Alle informatie is gebaseerd op ervaringen van klanten en dienen dan ook niet als medisch advies. Voor medisch advies raadpleeg altijd eerst uw huisarts.