Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

    • Voor 16.00 besteld, morgen in huis
    • Professioneel advies
    • Veilig betalen
    • Gratis verzending v.a. € 69,-

Ejove

Aloe vera producten van Ejove

Ejove levert wereldwijd producten van Aloe Vera. Alle producten van Ejove beschikken dan ook over het basis ingrediënt: Aloe Vera. Doordat Ejove dit als een van de eerste ingrediënten toevoegd heeft de aloe vera gel ook zijn effect. In veel producten staat vaak Aloe Vera, maar zit maar voor een zeer klein percentage in het product. Hierdoor heeft de dit weinig tot geen werking. Het is dan ook zeer belangrijk om de ingrediënten te lezen voordat je een product aanschaft.

Zo niet bij Ejove! Ejove gebruikt Aloe Vera als basis ingrediënt, zover dat mogelijk is. Door de pure Aloe Vera gel die wordt gebruikt in het product heeft dit een gunstige werking op verschillende huidaandoeningen zoals, acne,eczeem,rode vlekken, maar ook zeker bij lichte verbranding. In de zon heeft je huid behoorlijk wat te verduren. Het is dan ook belangrijk deze goed te beschermen, maar achteraf is een stuk verkoeling ook erg aangenaam.Aloe vera gel van Ejove heeft een verkoelende werking op de huid en dus ideaal voor het gebruik bij zon.

Wat voor Aloe Vera producten biedt Ejove

Ejove biedt verschillende producten in hun assortiment. Zij bieden verschillende aloe vera creme, gel, natuurlijke shampoo, maar ook zonnebrand. Hierboven staan alle producten van Ejove.

Meer informatie over Ejove

Wanneer je meer informatie wilt over de producten, kan je bij elk product zelf kijken. Alle producten van Ejove hebben een uitgebreide beschrijving. Wanneer je toch nog met vragen over de producten van Ejove zit, neem dan gerust contact met ons op.

Aloeveraplaza.nl biedt een compleet assortiment aan van Aloe Vera producten en wij proberen hierin te blijven uitbreiden. Wanneer u uw product niet kunt vinden of u heeft vragen over een product neem dan gerust contact met ons op door een mail te sturen naar: info@aloeveraplaza.nl en wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.